masszazsvarazskucko

Amennyiben a technikák elolvasása után még úgy érzed, nem teljesen vagy biztos abban, hogy számodra melyik lenne a legmegfelelőbb, akkor szeretnék segíteni egy 30 perces ingyenes konzultációval.

Ez alatt a 30 perc alatt, kicsit bővebben mesélek az összes technikáról, hogyan alakultak ki, milyen sikerekkel büszkélkednek, milyen eredmények érkeztek általuk mások életébe.

Beszélünk arról, hogy mi is történik egy egy kezelés során, hogyan zajlik mindez, mire számíts majd. Minden technika másként épül fel, ezekkel mind megismertetlek, ezzel segítve azt, hogy személyiségedhez a legközelebb állót tudd kiválasztani: jobban szeretsz beszélni az érzéseidről, vagy inkább csendben szeretesz lenni, jól esik a lágy zene a kezelés alatt, a csakrák harmonizálása és feltöltése a fontos számodra, blokkokkal találkozol, melyeket könnyen szeretnél elengedni, rendezni szeretnéd az energiáidat, stb.

Itt lehetőséged van élő szóban feltenni az összes kérdésedet mindezekkel kapcsolatban.  

Szeretném azonban felhívni a figyelmet, hogy a konzultáción nincs kezelés. Ez egy fesztelen, 30 perces beszélgetés lesz.

Keress bátran, ha élni szeretnél ezzel a lehetőséggel!

 © 2017-2024 EasyDesign®