Van választásunk, bármelyik pillanatban újra teremthetjük az életünket

ThetaHealing

Események

<<  Október 2018  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Hírlevél

Mi az a ThetaHealing®?

A ThetaHealing® a kvantumgyógyászathoz kapcsolódó módszer. Egy meditáció segítségével eljutunk théta állapotban. Elcsendesedik az elme és megnyílik a tudatalattink, ahol régen eltemetett információkhoz juthatunk. Itt bújnak meg, azok a rejtett hiedelmeink, melyek akadályoznak minket az életünk különböző területein.
Ez a technika hatékony, gyors és egyszerű, ahol végig tudatos, éber állapotban vagyunk. Az agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ugyanakkor hozzáférünk tudattalan hiedelmeinkhez, félelmeinkhez és felül is írhatjuk azokat.
Segítségével képessé válunk arra, hogy közelebb hozzuk magunkhoz a mindenség Teremtőjét, elengedjük ártalmas hitrendszereinket, letöltsük a megfelelő érzéseket, és tanújává váljunk a gyógyulásnak. A legfontosabb, hogy elhiggyük: a változás, a gyógyulás lehetséges!

Miben segít a ThetaHealing® kezelés?

  • fizikai betegségek és a mögöttük megbújó mentális, érzelmi traumák kezelése,
  • stressz-kezelés a kapcsolatokban, a munkahelyen vagy otthon,
  • harag, sajnálat, neheztelés és egyéb traumák elengedése,
  • önbecsülés és bizalom újraépítése,
  • a minőségi élet és körülményeinek megteremtése,
  • beindítja a test öngyógyító folyamatait,
  • csökkenti a félelmeket és a szorongást az életedben,
  • javulás állhat be a kapcsolataidban,
  • megváltoztatjuk önkorlátozó hiedelmeink programját.

Mi történik a kezelésen?

Amikor megérkezel, beszélgetünk egy kicsit. Ezt még béta állapotban tesszük meg. Ez körülbelül 10-15 perc, ami elég ahhoz, hogy lélekben is megérkezz a kezelésre. Elhelyezkedsz kényelmesen és közösen, egy meditáció révén eljutunk abba a théta állapotba, ahol aztán együtt fogunk dolgozni. Kérdések, amelyek ilyenkor jönnek, mind az érzéseidre világítanak rá. Milyen érzés? Hogyan érint téged? Miért jó ez számodra? Miért rossz ez számodra? A válaszok függvényében a szeretet energiájával és a tiszta szándék erejével elengedjük a korlátozó érzelmi és viselkedési mintáinkat és megtanítjuk a tudatalatti elmének a hiányzó érzéseket.
Ásás technikának hívják, amivel a ThetaHealing® dolgozik. Leásunk a probléma gyökeréhez, felkutatjuk, közösen megfogalmazzuk azokat a háttérben meghúzódó gondolati és érzelmi mintákat, amelyek a jelen állapotot okozzák és töröljük. Ha ez megvan, akkor pedig keresünk egy pozitív gondolatot, érzést, amelyet betöltünk helyette. Kérünk pozitív betöltéseket, megerősítéseket, melyek segítenek, támogatnak folyamatosan minket. A munka végzetével visszatérünk a Feltétel Nélküli Szeretet világából ugyanazzal a meditációval, mint amivel kezdtünk.

 

Egy kezelés körülbelül 1 - 1,5 óra.

Egy kezelés ára: 10.000 - 12.000 Forint (helyszín függvénye)

 

Ha a fentiek elolvasása után felébred Benned a kíváncsiság és szeretnéd kipróbálni a kezelést, akkor keress bátran telefonon vagy emailben. Amennyiben kíváncsi vagy ugyan, de még nem döntötted el, hogy ez a technika vagy a másik kettő közül valamelyik lenne a legjobb a számodra, akkor lehetőséged van egy ingyenes 30 perces konzultációra.