Mi a Szivárványfény Gyógyító Érintés kezelés?

szivarvanyfeny gyogyito erintes

Ezt a Gyógyító Érintés kezelést egy alap Szivárványfény kezelés előzi meg. Azért ajánlom elsőre az alap kezelést, mert a testnek először megmutatjuk milyen az, amikor elindulnak az öngyógyító folyamatok, felébresztjük álmából, megcirógatjuk és beindítjuk a letapadt energiákat.
Erről az alap Szivárványfény kezelésről itt olvashatsz:

Szivárványfény kezelés

Aztán néhány nap múlva, ezt mindenki maga érzi, hogy mikor jön el az idő egy újabb dimenzióba lépni, a test, a lélek könnyebben tudja befogadni a betöltéseket és ezzel folytatódnak azok a csodák, melyek az előző alkalommal elindulnak az életünkbe. Megteremtődik az egyensúly az Égi és a Földi világ között.

 

Miben segít a Szivárványfény Gyógyító Érintés kezelés?

  • félelmek, fóbiák, pánik rohamok, depresszió kezelésében,
  • termékenységi, meddőségi problémákban,
  • önszeretet, önbizalom és az önértékelés hiányának felszámolásában,
  • az emberi kapcsolataink kezelésében,
  • segít megnyitni a bennünk rejlő képességeket,
  • lelki problémák megoldásában,
  • és még számtalan más területén az életünknek . . .

Mi történik a kezelésen?

A kezelés első része ugyanaz, mint az alap Szivárványfény kezelésen. Nagyon gyengéd „lesöprő” mozdulatokkal megtisztítom a terhelő energiáktól, feszültségektől, traumáktól a fizikai, az érzelmi és a szellemtestet. Amikor pedig a feltöltéshez, a magasan rezgő energiák betöltéséhez érünk, akkor rákapcsolódunk a Fény forrásra, a Fény Szeretet energiájára és segítségével történik meg hangolódás.

A kezelés alatt végig egy nyugodt, pihentető állapotban vagy, melynek elérésében egy ritmusos zene is segít. Elméd elcsendesedik, megnyugszik a lelked és egy jóleső felszabadultsági érzés kerít majd hatalmába.

A kezelés végét az "Egészségedre" szó jelzi majd, de utána sem sietünk, van idő visszatérni a saját ritmusodba. Belül érzed, hogy csodálatos dolgok történnek, nyugalom és harmónia lesz Benned. Arcodon mosoly, lelkedben béke.

Az élmény, mely még utána hosszú napokig, hetekig el fog kísérni szinte leírhatatlan. Mindenkinél másként jelent mindez, mely függ attól, hogy mivel érkeztél, mi mindent engedtél letenni, és függ a befogadástól is.

Gyere és fedezd fel a Szivárványfény csodáját, várlak szeretettel!

 

Egy kezelés körülbelül 2-2,5 óra.

Egy alkalom ára: 12.000 Forint - 15.000 Forint (helyszínfüggő)

 

Ha a fentiek elolvasása után felébred Benned a kíváncsiság és szeretnéd kipróbálni a kezelést, akkor keress bátran telefonon vagy emailben. Amennyiben kíváncsi vagy ugyan, de még nem döntötted el, hogy ez a technika vagy a másik kettő közül valamelyik lenne a legjobb a számodra, akkor lehetőséged van egy ingyenes 30 perces konzultációra.