Egyetlen ember képes megváltoztatni az életed: TE

Mi a Szivárványfény Gyógyító Érintésben?

szivarvanyfeny gyogyito erintes

Ezt a Gyógyító Érintést egy alap Szivárványfény közös munka előzi meg. Azért ajánlom elsőre az alapot, mert a testnek először megmutatjuk milyen az, amikor elindulnak az öngyógyító folyamatok, felébresztjük álmából, megcirógatjuk és beindítjuk a letapadt energiákat.
Erről az alap Szivárványfényről itt olvashatsz:

Szivárványfény kezelés

Aztán néhány nap vagy 2-3 hét múlva, ezt mindenki maga érzi, hogy mikor jön el az idő egy újabb dimenzióba lépni, a test, a lélek könnyebben tudja befogadni a betöltéseket és ezzel folytatódnak azok a csodák, melyek az előző alkalommal elindulnak az életünkbe. Megteremtődik az egyensúly az Égi és a Földi világ között.

 

Miben segít a Szivárványfény Gyógyító Érintés?

  • félelmek, fóbiák, pánik rohamok, depresszió kezelésében,
  • termékenységi, meddőségi problémákban,
  • önszeretet, önbizalom és az önértékelés hiányának felszámolásában,
  • az emberi kapcsolataink kezelésében,
  • segít megnyitni a bennünk rejlő képességeket,
  • lelki problémák megoldásában,
  • és még számtalan más területén az életünknek . . .

Mi történik a közös munkánk során?

Az első része ugyanaz, mint az alap Szivárványfényen. Nagyon gyengéd „lesöprő” mozdulatokkal megtisztítom a terhelő energiáktól, feszültségektől, traumáktól a fizikai, az érzelmi és a szellemtestet. Amikor pedig a feltöltéshez, a magasan rezgő energiák betöltéséhez érünk, akkor rákapcsolódunk a Fény forrásra, a Fény Szeretet energiájára és segítségével történik meg hangolódás.

Mindvégig egy nyugodt, pihentető állapotban vagy, melynek elérésében egy ritmusos zene is segít. Elméd elcsendesedik, megnyugszik a lelked és egy jóleső felszabadultsági érzés kerít majd hatalmába.

A kezelés végét az "Egészségedre" szó jelzi majd, de utána sem sietünk, van idő visszatérni a saját ritmusodba. Belül érzed, hogy csodálatos dolgok történnek, nyugalom és harmónia lesz Benned. Arcodon mosoly, lelkedben béke.

Az élmény, mely még utána hosszú napokig, hetekig el fog kísérni szinte leírhatatlan. Mindenkinél másként jelent mindez, mely függ attól, hogy mivel érkeztél, mi mindent engedtél letenni, és függ a befogadástól is.

Gyere és fedezd fel a Szivárványfény csodáját, várlak szeretettel!

 

Egy alkalom körülbelül 2-2,5 óra.

Egy alkalom ára: 12.000 Forint - 15.000 Forint (helyszínfüggő, Budapesten bizonytalan ideig szünetelnek a találkozások)

Ha úgy érzed az alkalom ára magas számodra, kérlek keress bátran, biztos vagyok benne, hogy meglesz a megegyezés :)

 

Ha a fentiek elolvasása után felébred Benned a kíváncsiság és szeretnéd kipróbálni, akkor keress bátran telefonon vagy emailben. Amennyiben kíváncsi vagy ugyan, de még nem döntötted el, hogy ez a technika vagy a másik kettő közül valamelyik lenne a legjobb a számodra, akkor lehetőséged van egy ingyenes 30 perces konzultációra.

Hírlevél

Események

<<  Augusztus 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31