"Bátrabb vagy, mint hinnéd, erősebb, mint amilyennek tűnsz, és okosabb, mint gondolnád"

Mi a hipnoterápia/hipnózis?

hipnoterapiaEz egy olyan technika, egy olyan eszköz, aminek segítségével feltárhatjuk a tudatalattink tartalmát. A hipnózissal elért állapotot általában a relaxációhoz hasonlítják. Tehát egy teljesen biztonságos, egészséges állapot, amit létrehoz, melyben tudatunk elcsendesedik, testünk megpihen és regenerálódik.
Ennek a technikának az alkalmazása ma már az orvostudomány része.

Van néhány mentális és testi betegség, melynél nem alkalmazható a hipnózis: súlyos tüdő, szív- és érrendszeri betegség, személyiségzavaros pszichiátriai betegségek, erős drog, alkohol vagy gyógyszer befolyása alatt sem.

Mikor segít a hipnózis / hipnoterápia?

  • a kitűzött célok megvalósításában
  • dohányzásról való leszokásban
  • fogyásban
  • kitűnően segít kezelni a stresszt, a szorongást
  • fóbiák kezelésében
  • pánik kezelésében
  • a múltban gyökerező akadályok feltárásában és átalakításában
  • számtalan fizikai betegségből való felgyógyulás elősegítésében
  • és még sok minden másban….

Mi történik a kezelésen?

Az első alkalommal megbeszéljük mivel érkezel hozzám, mi az, amiben a segítségemet kéred. Ezután én elmondom mi is tulajdonképpen a hipnózis és átbeszéljük az összes benned megfogalmazódott kérdést a technikával kapcsolatban, mert igazán nyugodtan és hatékonyan akkor tudunk majd együtt dolgozni, ha nem marad benned kétely, félelem, tévhit a hipnózissal kapcsolatban. A kezelés végén megtapasztalhatod azt a mély, nyugodt, békés állapotot, amit aztán minden alkalommal használni fogunk.
A második és az azt követő alkalmakkor pedig már célirányosan dolgozunk, hogy feltárjuk a bajt, és megkeressük a megoldást. Sokat fogunk beszélgetni, az előbeszélgetésen megtapasztalt lazítást alkalmazva elültetjük benned azokat a pozitív szuggesztiókat, amelyeket előtte közösen gyűjtünk össze, melyek segítenek megoldani a problémákat, amikkel addig küzdöttél.

Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy gyógyító, illetve egészségügyi tevékenységet törvényesen ma Magyarországon csak orvos folytathat. A terápia szót okleveles végzettségemként, hétköznapi értelemben használom, nem a hazai jogszabály értelmezése szerint.

 

Egy kezelés körülbelül 1,5 - 2 óra.

Egy kezelés ára: 7.000 – 9.000 Forint/óra (helyszín függvénye)

 

Ha a fentiek elolvasása után felébred Benned a kíváncsiság és szeretnéd kipróbálni a kezelést, akkor keress bátran telefonon vagy emailben. Amennyiben kíváncsi vagy ugyan, de még nem döntötted el, hogy ez a technika vagy a többi közül valamelyik lenne a legjobb a számodra, akkor lehetőséged van egy ingyenes 30 perces konzultációra.

Hírlevél

Események

<<  Augusztus 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31