A Szivárvány felébreszti Benned, hogy ki vagy valójában. Általa megtalálod igazi Önmagad

Bartha Erika

Mi a Fiatalság kezelés?

A testünk a tudatunknak a holografikus kivetítése. Évente a test 98%-a kicserélődik, mely atomszinten valósul meg. A bőrünk havonta, a csontrendszerünk pedig három havonta újul meg. Minden attól függ, hogy milyen tudatossági rezgésen vagyunk és milyen érzelmi szinten. A tudatossági mező végtelen és energiája is végtelen.

Köztudott, hogy az érintés hiánya lelki zavarokhoz vezethet a testben, ezért is lényeges megemlíteni, hogy ennél a kezelésnél sok a nagyon finom érintés.

A Fiatalság kezelés egy magas rezgésű, gyógyító szeretet energia. Ennél a kezelésnél használt gyógyító Szivárványfény energia egy 7. dimenziós tiszta fény, szeretet energia, segíti a gyógyulásunkat testi-lelki-szellemi szinten.

A Fiatalság kezelést megelőzően ajánlott egy alap Szivárványkezelés. Teljes hatást pedig a Fiatalságkezelésből hat egymást követő alkalom hozza meg.

Miben segít a Fiatalság kezelés?

  • kioldja a stresszt az arcból, a fejből és a sejtekből, megtisztítja az energiapályákat (meridián) és aktíválja őket,
  • kioldja az alacsony rezgésű érzelmeket, ráhangol egy magasabb rezgésre,
  • áttisztítja a szívet, megindítja a vérkeringést az agyban, rendezi a kapcsolatot az agy és a szív között,
  • kioldja az elektromos eszközök által sugárzott energiákat,
  • kisimítja és rugalmasítja a bőrt, javítja az egészséget,
  • megszünteti a fejfájást és oldja a test merev izmait, pihentet, ellazít, nyugtat, segíti az alvást,
  • helyreállítja az energia áramlását a testben és a fejben, oldja a lelki blokkokat,
  • hat a testre, az érzésekre és a tudatra is.

Mi történik a kezelésen?

Amikor megérkezel, beszélgetünk. Elmondod mivel érkeztél, miben kérsz segítséget. Fontos, hogy hozz magaddal egy fényképet. Egy olyan képet, amilyenné válni szeretnél. Ennek fontos szerepel lesz a kezelés során, mert ez a kép lesz mindkettőnk előtt gondolatban, ezen fogunk dolgozni.

Majd felfekszel a  masszázságyra és betakarlak. Memorizálsz egy DNS képet és azt a fényképet, amit magadról hoztál. Aztán elkezdődik a közel  egy órás kezelés, miközben végig lágy zene szól majd. Dolgozunk a fejjel, az arccal és a mellkassal. A mozdulatok három fázisban történnek, erős - közepes - gyenge. Megnyitjuk a kapukat az arcon, tisztítjuk az energiapályákat, űrítjük őket, majd feltöltjük enerigával és programozunk.

A kezelés végét az "Egészségedre" szó jelzi majd, de utána sem sietünk, van idő visszatérni a saját ritmusodba. Belül érzed, hogy csodálatos dolgok történnek, nyugalom és harmónia lesz Benned.

Az élmény a kezelést követő napokban is intenzíven jelen van. Látható és érezhető jelei lesznek a kezelésnek, kisimul a bőröd, kivirul az arcod, könnyed és pihent leszel.

 

Egy kezelés körülbelül 2-2,5 óra.

Egy kezelés ára: 12.000 - 15.000 Forint (helyszín függvénye)

 

Ha a fentiek elolvasása után felébred Benned a kíváncsiság és szeretnéd kipróbálni a kezelést, akkor keress bátran telefonon vagy emailben. Amennyiben kíváncsi vagy ugyan, de még nem döntötted el, hogy ez a technika vagy a többi közül valamelyik lenne a legjobb a számodra, akkor lehetőséged van egy ingyenes 30 perces konzultációra.