masszazsvarazskucko

Kedves Mosolygó Lelkek!

Ismét beköszöntött egy új Telihold, pontosan ma reggel 5 óra 26 perckor lett teljes és ragyogta be a hajnali égboltot.
Arról már írtam, hogy a Telihold mindig az elengedésben segít. A mostani, békés Telihold konkrétan az emberi kapcsolatok rendezésében segít mindenkinek, aki ezt kéri. A legtöbb karmikus kapcsolatnak most jó eséllyel tudsz búcsút inteni. Ehhez persze fel kell ismerni, hogy melyek ezek. De tudd azt, hogy ha mered vállalni a döntésed és lezárod azokat a kapcsolatokat, amelyek már régen nem működnek, akkor most erőt kapsz hozzá.

Tegnap, ahogyan az elmúlt közel fél évben, minden Teliholdkor egy női blokkoldó meditáción vettem részt. A témák mindig aktuálisak, ahogyan a tegnapi is az volt. A második meditáció arról szólt, hogyan engedj el egy olyan embert az életedből, aki már nem támogat, aki elvégezte a feladatát veled.
Érdekes dolog történt még reggel. Néhány hete Doreen Virtue: Napi útmutatás az Angyalodtól jóskártyá-jával egymásra találtunk. Az angyalok tevékenysége az elmúlt hónapokban nagyon megnőtt, ott vannak mindenhol, segítenek ha kérjük, de kérnünk kell, hiszen a legfőbb szabály számukra, hogy tisztelik a szabad akaratodat, csak akkor segíthet, megkéred őt erre. Azóta minden reggel felteszem a kérdésemet az adott napra, vagy arra a témára ami éppen foglalkoztat és útmutatást kérek tőlük. Csodás jeleket kapok, tényleg fantasztikusak.
Szombaton reggel is így tettem. Megfogtam a kártyacsomagot, a szívemre tettem és feltettem a kérdésemet. Aztán elkezdem keverni a paklit és hagyom, hogy az egyik kártya kiessen. Nekem ez az angyali üzenetem. Immár sokadjára megkaptam ismét az "Engedd el a múltadat" kártyát. Eszembe jutott a Telihold. Nosza, ettől jobb alkalom nem lesz, hiszen a támogató Telihold és az angyalok is segítségemre lesznek.

Még régen, egy pszichológiai könyvben olvastam egy trükköt lezárással kapcsolatban. A trükk az, hogy ha van valaki az életedben, akit szeretnél elfelejteni, akivel a dolgodat le szeretnéd zárni, és nem akarsz (ő is jobban jár így ), vagy már nincs lehetőséged megbeszélni vele az érzéseidet, akkor ezt alkalmazd: végy elő egy papírt és írj neki levelet. Írj le mindent, amit szóban elmondanál, hogy milyen volt vele, mit jelentett ő a számodra, mivel bántott és mivel segítette az életedet. Mindent írj ki magadból. Nagyon fontos, hogy ne zúdítsd rá a fájdalmadat és hord le őt, hogy ilyen meg olyan volt, mert tönkretette az életedet. Lássuk be, ezt mi hagyjuk a másiknak. Írd le azt, hogy mennyire hálás vagy neki azért amit tett, mert mennyi mindent tanultál belőle. A dühösen megírt levél lehet, hogy ideig óráig megnyugvást ad, de ténylegesen lezárni valamit a szívünkben csak szeretettel lehet.
Köszönj meg neki mindent, légy hálás mindenért, írd le hogy mennyivel több lettél a kapcsolatotok által, hogy ma nem lennél az aki vagy, ha ő nem sétál át az életeden úgy, ahogyan tette. Aztán tépd szét vagy égesd el a levelet. Ezzel kézbesíted, mert valójában nem kell elküldeni, a lényeg az volt, hogy a lehetőségekhez képest, mindent kiírj magadból.
Én tegnap ezt tettem egy személlyel kapcsolatban. Megírtam neki mi mindenért vagyok hálás, hogy mennyit köszönhetek neki, hiszen ezek az érzések, amiket megéltem, nélküle sosem jöttek volna elő belőlem, ezt az oldalamat ezáltal soha nem ismerhettem volna meg.
Megtapasztalhattam mennyire erős vagyok, vagy éppen azt tanultam meg, hogy lehetek gyenge, ő is az volt, akkor én is lehetek. Szuper, hurrá, pedig mennyire akartam erősnek, határozottnak látszani. De nem kell, megengedhetem magamnak, hogy gyenge legyek, hogy "rossz" döntéseket hozzak. Én is egy ember vagyok, a maga tökéletlenségében :)

Amikor azonban leírtam mindezt, megfogalmazódott bennem egy kérdés: magát a személyt kell elengednem vagy a hozzá kapcsolódó érzéseimet? Ha őt elengedem, attól megszűnik bennem a harag, a düh, a függőség, a szerelem, a kétségbeesés, a megalázottság, a kihasználtság érzése? Nem, tehát először azokat az érzéseket kell elengednem, amik hozzá fűznek és utána kiderül, hogy az adott személy az érzések sorsára jut és elhagyja végérvényesen az életemet, vagy marad ugyan, de már nem bánthat, nem okozhat fájdalmat többé. Azzal, hogy elengedjük az érzéseinket, amit gátolnak az utatunkban, hamar rájövünk, hogy az első akinek mindezzel megbocsájtottunk, az mi magunk vagyunk. Elengedjük a gátakat, a blokkokat, amik eddig visszatartottak és még hátráltattak is az utunk során és meglátod, kitárul egy új világ.

Alig egy órával később kaptam egy levelet egy olyan valakitől, amitől már két hete választ vártam :)
Hát így működik, hinni kell benne, hogy sikerül, légy őszinte önmagadhoz és az érzéseidhez, hidd el, hogy a lehető legjobb irányba terelnek. Kérd az angyalok segítségét Te is, alig várják, hogy végre segíthessenek. Engedd ezt meg nekik, és meglátod, csodákat tesznek az életedbe.

Kívánok Neked a mai Teliholdhoz is jó elengedéseket, fantasztikus felismeréseket :)

 © 2017-2024 EasyDesign®