Az élet túl rövid ahhoz, hogy veszekedéssel és harcokkal töltsük ki. Nézz körbe és számold meg az áldásokat az életedben. Szeresd a családod, a barátaid, akikre mindig számíthatsz. Mosolyogj gyakrabban és minden napból hozd ki a legtöbbet.

2019 januárjában részt vettem egy látás helyreállítás Access tanfolyamon. Ma már ritkán kutatom az okát, hogy miért is szólít meg egy egy tanfolyam, csak egyszerűen megyek az energiával. Az tény volt, hogy a látásom fizikai síkon szépen romlott.


Az első kérdés a tanfolyamon az volt, hogy ki miért jött? Nem is gondolkodtam rajta addig. Aztán picit elkezdtem megnézni azt, amiért éppen ez a tanfolyam hívott. Látás, mit jelent számomra a látás? Persze az első ami beugrott, az a fizikai síkon megjelenő problémák a látásommal. Évekkel ezelőtt a túl sok monitor előtti munkavégzésnek köszönhetően, megromlott a látásom és egy orvosi alkalmassági vizsgálat után egy szemüveggel lettem gazdagabb. Soha nem voltam szemüveges. Mindenesetre hellyel közzel használtam csak, mondván, egészen jól látok enélkül is.
A helyzet azonban elkezdett drasztikusan romlani és azon kaptam magam, hogy már az olvasáshoz, tévénézéshez és egyre több dologhoz használom a szemüveget.
Amikor a tanfolyamon elhangzott a kérdés, hogy miért jöttem, elkezdtem visszamenni az időben és megnéztem, mikor éreztem már azt, hogy a szemüveg nélkül félkarú óriás tudok lenni a látás terén. A vállalkozásom beindítása. Megannyi félelem bennem. Mi lesz? Hogyan lesz? Mi lesz, ha nem lesz? Ehhez hasonló kérdések kavarogtak bennem és ahelyett, hogy ránéztem volna arra, ami mélyen bennem volt, inkább a látásom látta a kárát, hogy még véletlenül se kelljen szembe néznem mindennel, ami körülvett, amiben éppen benne voltam és nem utolsó sorban a bennem lévő érzésekkel. Igen, fizikai síkon okoztam magamnak egy jó kis problémát, vagyis megoldandó feladatot. Aztán jött minden szépen a felszínre és a tanfolyamot úgy hagytam el néhány óra múlva, hogy több, mint egy évig nem volt szükségem szemüvegre, mindent tökéletesen és tisztán láttam.

• Mindenhol, ahol láthatatlanná akartam tenni magam, azt hajlandó lennék elpusztítani és nem teremtetté tenni? IGEN, helyes, helytelen, jó, rossz, POC POD, mind a 9, rövidek fiúk és túlontúl.

• A lényeg mindig az apró betűkben rejlik. Mi az a lényeg, amit nem vagyok hajlandó meglátni? Amire ha hajlandó lennék ránézni, meglátnám a lehetőségeket benne? Minden ami nem engedi, hogy ránézzek, hogy meglássam, azt hajlandó lennék elpusztítani és nem teremtetté tenni? IGEN, helyes, helytelen, jó, rossz, POC POD, mind a 9, rövidek fiúk és túlontúl.

• Mi az az életedben, amire nem mersz ránézni, amiért inkább vakká teszed önmagad, elhomályosítod a látásod, csak hogy ne kelljen vele találkoznod? Elpusztítanád? IGEN, helyes, helytelen, jó, rossz, POC POD, mind a 9, rövidek fiúk és túlontúl.

• Van olyan nézőpontod, hogy ha nem látod, akkor nem is létezik? Elpusztítanád? IGEN, helyes, helytelen, jó, rossz, POC POD, mind a 9, rövidek fiúk és túlontúl.

 

Ha a te életedben is vannak olyan területek, amelyekre készen állsz már ránézni, de úgy érzed, valami még visszatart, akkor keress bátran. Ha választod a változást az életedben, ha elkezdenél komolyan dolgozni önmagadon, önmagaddal, egységközösségbe kerülni a testeddel és megtapasztalni miként tudtok a legnagyobb hozzájárulásai lenni egymáshoz, akkor keress bátran. Dolgozzunk együtt, kísérlek az utadon, amíg úgy érzed szükséged van támogatásra.

 

http://www.lelekmosoly.hu/kezelesek/access-latas-helyreallitas-testkezeles

fogys3Az Access „Zsírsejtek eltörlése és érzelmi traumák oldása” nevű testkezelés, mint ahogyan a testkezelések általában, téma specifikusak. Konkrétan dolgozunk azon, hogy érzelmi traumákat oldjunk. Mert a kulcs mindig a testünk.


A legfontosabb, amire ez a technika felhívja a figyelmedet, hogy itt az ideje elkezdeni kommunikálni a testeddel. Nem tudom, ki hogyan van vele, de én abban nőttem fel, hogy uralnom kell a testemet. Akkor ehettem, amikor szünet volt, akár éhes voltam, akár nem, mert akkor volt idő, nem számított, hogy valójában a testem mit szeretne. Sokszor a ruhákat is meghatározták, hogy mikor, milyen körülmények között, mit vegyek fel. Hiába jelezte felém a testem, hogy itt az ideje pihenni, ha éppen dolog volt és menni kellett.

Igazából ezekre hívja fel a figyelmet ez az oldás.

sikertrtnetEgy sikertörténet az önmagunkba fektetett energia, idő és munka eredményéről. Arról, hogy mi mindenben tud a Szivárványfény gyógyító energiája segíteni az életedben, ha megengeded magadnak :)

 

“Amikor megjelent az életemben a Gyógyító Szivárványfény, akkor teljesen padlón voltam. Egyedüli és késői gyermek vagyok. Talán éppen ezért is óvtak és féltettek mindentől régen, soha nem voltam egyedül, mindig volt mellettem valaki, apukám, anyukám, babusgattak és egy olyan burokban nőttem fel, amiben mindenem megvolt. Aztán amikor egyetemre kerültem, ott megismertem a férjemet. Általa átkerültem egy másik burokba. Hamar összeházasodtunk, és bár elköltöztem a szüleimtől, ismét volt mellettem valaki, nem voltam egyedül. A férjem vállalkozásba fogott az egyetem után, így én is abban támogattam őt. Soha nem volt anyagi problémám. A szüleim is jómódban éltek, a férjem vállalkozása jól ment.

Aztán tavaly nyáron elindult az életemben egy hatalmas változás, egy olyan változás, amire talán azt mondanánk, az ellenségemnek sem kívom, hogy átmenjen azon, amin én. Nyár végén egy hét különbséggel elvesztettem a szüleimet. Majdnem ötven évig voltak házasok, együtt jóban, rosszban. Olyan mély gyászba zuhantam, hogy észre sem vettem mi minden történik körülöttem. Nem vettem észre, hogy férjem viselkedése teljesen megváltozott. Aztán jött a december és kezembe vettem a vállási papírokat. Teljesen összetörtem. Az átélt traumákra még pluszban hozzájött egy pánik félelem, hogy egyedül maradok. Soha nem voltam egyedül, eddigi életemben mindig volt mellettem valaki. Nem hittem el magamról, hogy képes lehetek egyedül egyáltalán meglenni, nemhogy élni.

Amikor karácsony előtt kimondták a válást, ahogyan minden lezárult, az akkor már volt férjem a kezembe nyomott egy borítékot. Azon gondolkodtam, hogy mi jöhet még? Mi az, amit ez a boríték rejthet? Nem akartam tudni, de láttam a szemében azt a villanást, amit már olyan jól ismertem, ami mindig akkor jelent meg, amikor valami szuper meglepetése volt a számomra. Nem értettem. Néhány perccel előtte mondták ki a válást. Milyen meglepetése lehet még? Kinyitottam a borítékot és a te karácsonyi kuponod volt benne. Egy ajándékutalvány egy Szivárványfény kezelésre. Csak annyit mondott, hogy próbáld ki, hidd el, segíteni fog.

Hát kipróbáltam, így kerültem el hozzád. Nem tudtam mi ez az egész, ahogyan mondani szokták, eszik vagy isszák 😊 csak annyit éreztem, ott a helyem. Aztán elkezdtünk dolgozni hónapról hónapra. Soha nem hittem volna, hogy van olyan technika, amelyben ennyi szeretet van. Szinte olvadtam a kezeid alatt. Ma már értem, amit akkor mondtál nekem, hogy a szeretet a megoldás mindenre. Ahogyan dolgoztunk együtt hónapról hónapra, éreztem, ahogyan a függőségeimet képes lettem elengedni. Vágytam egy társra, hogy ne legyek egyedül, de aztán rájöttem, hogy amíg önmagammal nem vagyok rendben, addig az a társ, akire vágyom, ő sem tud belépni az életembe. Hálás vagyok, hogy mindig segítettél a mélypontoknál, hogy bármikor felhívhattalak, hogy a kérdésekkel teletűzdelt emailekre is hosszan, részletesen és érthetően válaszoltál.

Nekem az a siker ebben a történetben, hogy feladtam a függőségemeimet, hogy megtaláltam önmagam, hogy az életemet ma már úgy élem, ahogyan mindig is szerettem volna ott a szívem mélyén. Sikerül az időt önmagammal tölteni, és még élvezem is, sikerült beengedni az életembe olyan embereket, akikkel hozzájárulások vagyunk egymásnak. Hogy az a mosoly, amit ma az emberek látnak az arcomon, az a lelkemből jön. 

Köszönet neked és a Szivárványfény energiának, hogy elindította bennem azt a gyógyító folyamatot, hogy ráébresztett, ki is vagyok valójában, hogy milyen varázslat lehetek, ha megengedem magamnak, és ennek köszönhetően az életem sínen van most már (jaaa és a társ is megérkezni látszik, még picit toporog a kapuban, de már kopogtatott)

 

Hála és köszönet egy önmagára talált lélektől, aki most már úgy éli az életét, azzal a teljességgel, amit eddig elképzelni sem tudott 😊"

szMinden évszaknak megvan a maga bája, a maga szépsége, amiért szeretjük. Bár az ősz egy intenzív, aktív évszak, a nyár után érkezik, nehéznek tűnhet emiatt az átállás. Ahogy megjelenik a hűvös reggel, a deres fű és a ködbe burkolózott tájkép, hajlamosak vagyunk elkeseredni. Előkerülnek a meleg ruhák, beburkolózunk, még a nyakunkat is behúzzuk, ahogyan a hűvös szél végigfut a tájon. Kénytelenek vagyunk behúzódni. Pedig a nyár mennyi élményt tartogatott számunka odakint, a kinti világban. Sajnos ma már nem olyan az átmeneti időszak a nyár és az ősz között, mint gyerekkoromban volt, sokszor hirtelen szakad a nyakunkba. De azért a természet segít nekünk. Először olyan csodás színeket ölt magára, hogy az ember csak áll és csodálja a színkavalkádot. Mesés színekbe öltöznek a fák, a bokrok, a réteken megjelennek a szénabálák. A lehullott levelek varázslatos avart alkotnak, amely néha itt ott megmozdul, és egy egy süni dugja ki kis orrát, amint a téli időszakra készülődnek.

Ha kinyitjuk a szemünket és észrevesszük az Anyatermészet csodás változását, ha nem ágálunk ellene, hanem vele együtt tartunk és az életünket ehhez igazítjuk, éltető körforgásba kezdhetünk. A fagyos tél után jön a tavasz, amikor elvetjük mindazokat a magokat, amelyek a nyár folyamán gondoskodásunknak köszönhetően termést hoz, ilyenkor ősszel pedig betakarítjuk mindazt. És csak te tudod, hogy a kertedben mit termesztettél, hogy azt milyen féltő, óvó gonddal vigyáztad és segítetted a növekedését, mert az lesz, amit most le tudsz majd aratni, be tudod takarítani. Mert abból tudsz majd télen táplálkozni.

A forró napok emléke, az esti kellemes séták, a tóparti vagy tengerparti napozások, a gyümölcsök zamata ott lesz a szádban, a hűsítő italok gyöngyözése. Igen, ezek azok az emlékek, amelyeket learatsz ősszel és kitartanak egész télen, hogy majd amikor eljön a hóolvadás, felolvad a föld, kezdhetjük a következő kört. Új ötleteket, terveket vetünk el és óvjuk és gondozzuk majd újra.
Ilyenkor ősszel elkezdenek teret nyerni a fények. Rövidülnek a nappalok és hosszabbodnak az éjszakák, rávesznek bennünket a pihenésre, a regenerálódásra. Beinvitál minket a kinti hűvös időjárás a meleg lakásba, ahogyan a belső világunkba is, hogy egy kicsit legyünk önmagunkkal, adjunk számot az addigi sikereinkről, érzéseinkről. A hűvös frissítőket felváltják a meleg italok, előkerülnek a puha takarók, a gyertyák pedig olyan légkört tudnak teremteni a lakásban, amely segíti az átmenetet a még hidegebb, zordabb téli napokba.

Arassunk le mindent, amely érték a számunkra. Ne bánkódjunk az elmúláson. Ami az életünk része kell, hogy maradjon, az ott fog maradni, ami pedig elmúlik, távozik az életünkből, azt engedjük el szeretettel. Jönnek új dolgok majd, csak most rápihenünk. Ahogyan egy hosszú és dolgos nap után nyugovóra térünk, ahogyan elalvás előtt végig pörgetjük a nap eseményeit, úgy dolgozik bennünk az ősz is.
Pörgessük végig a nyár eseményeit, élményeit, emlékeit és arassuk le, ami érték a számunkra.

 

Petőfi Sándor: Itt van az ősz 

Itt van az ősz, itt van ujra,
S szép, mint mindig, énnekem.
Tudja isten, hogy mi okból
Szeretem? de szeretem.

Kiülök a dombtetőre,
Innen nézek szerteszét,
S hallgatom a fák lehulló
Levelének lágy neszét.

Mosolyogva néz a földre
A szelíd nap sugara,
Mint elalvó gyermekére
Néz a szerető anya.

És valóban ősszel a föld
Csak elalszik, nem hal meg;
Szeméből is látszik, hogy csak
Álmos ő, de nem beteg.

Levetette szép ruháit,
Csendesen levetkezett;
Majd felöltözik, ha virrad
Reggele, a kikelet.

Aludjál hát, szép természet,
Csak aludjál reggelig,
S álmodj olyakat, amikben
Legnagyobb kedved telik.

Én ujjam hegyével halkan
Lantomat megpenditem,
Altató dalod gyanánt zeng
Méla csendes énekem. -

Kedvesem, te űlj le mellém,
Ülj itt addig szótlanúl,
Míg dalom, mint tó fölött a
Suttogó szél, elvonúl.

Ha megcsókolsz, ajkaimra
Ajkadat szép lassan tedd,
Föl ne keltsük álmából a
Szendergő természetet.

Erdőd, 1848. november 17-20.

Hírlevél

Események

<<  Augusztus 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31