masszazsvarazskucko

A tibeti hagyomány szerint minden évben van négy különleges, karmikus erővel rendelkező nap. Keleten ezt Nagy Buddha-napnak hívják, nyugaton tízmilliószoros napként váltak ismertté.

Ezek a napok a pozitív energiákról és azok teremtő erejéről szólnak. Az ekkori energiák segítenek kiaknázni a lehetőségeket, melyek ezekben a napokban rejlenek.

Fontos azt tudni, hogy ezen a napon nem cask a pozitív gondolkodáshoz kapcsolódó energiák, de sajnos a negatív energiák és éppen úgy erősödnek. Ezért csak örömmel, könnyedén és ragyogva álljunk ezekhez a napokhoz.

tizmillioszoros napi meditaciokA tízmilliószoros napok energiáit kihasználó meditációk mindig két részből állnak. Van egy elengedés része és van egy teremtő része. Kedvenc példám szerint, először rendet teszünk abban a bizonyos gardrób szekrényben, kidobunk mindent, amire már nincs szükségünk, majd a kiselejtezett ruhák üres vállfáira megteremtjük az új ruhákat J

Hogy mire érdemes ezen a napon nagyobb fókuszt tenni? Mindenre, ami számodra örömet, könnyedséget és ragyogást hoz az életedbe. Teremts olyan helyzeteket, amelyekben jól érzed magad, olyan eseményeket, ahol ki tudsz teljesedni, olyan emberek társaságát, akik hozzájárulások az életedhez.

Ehhez lehet hozzájárulás egy tízmilliószoros napi meditáció, amelyre várlak nagy szeretettel. Kérlek, figyeld a meghirdetett időpontokat itt, a honlapomon és a “Lélekmosoly” facebook oldalamon.

Mivel készülj? Készíts egy listát azokról a dolgokról, amelyeket el szeretnél engedni. Írj fel mindent, eseményeket, érzéseket, mindent ami az eszedbe jut és elengedésre vár már nálad. Egy másik listára pedig írd fel mindazt, amit teremteni szeretnél az életedbe. Ezekkel a listákkal fogunk dolgozni együtt a théta térben. Fontos, hogy a két lista külön papíron legyen, ennek jelentősége lesz majd.

Tapasztalatra, gyakorlatra nincs szükség ehhez a meditációhoz. Csupán Rád, a listáidra, a nyitottságodra, a jókedvedre :)

Hogy lehetne ez még ennél is jobb? Mi más lehetséges még?

 © 2017-2024 EasyDesign®