masszazsvarazskucko

Telihold meditáció
A telihold enerigája az elengedésben segít nekünk. Ezen a meditáción elengedünk minden minket korlátozó hitrendszert, gondolati sémát, átvett hiedelem mintákat. A következő napokban a hold teljessége elkezd fogyni, és ez a jelenség segít például az egészségügyi problémák elengedésében, ha fogyókúrába kezdenél, akkor ez egy támogatott időszak, stb.

Újhold meditáció
Az újhold energiái a teremtést segítik elő. Ha felpillantunk az égre, akkor az újhold ott áll a maga ürességével és tényleg semmi másra nem vágyik, minthogy megtöltsük ezt. Ilyenkor érdemes minden olyan dologra fókuszálni, amit növelni szeretnénk az életünkben, mint például az anyagiak, a bőség bevonzása, az egészség megteremtése, párkapcsolat, új munkahely bevonzása.

Évzáró meditáció
Ezen az alkalmon picit megnézzük, mi minden történt velünk az adott évben, visszatekintünk és elismerjük önmagunk nagyszerűségét, minden teremtésünket, amit sikerrel zártunk, kifejezzük a hálánkat önmagunk felé, önmagunk iránt. Megízleljük a pillanatok nagyszerűségét. Ebbe a meditációba belecsempésszük a megbocsátást is, az önmagunknak való megbocsátást. Elismerjük, hogy akkor abban a helyzetben az akkori tudásunk, akkori tapasztalataink szerint a legjobbat cselekedtük és szeretettel megbocsátunk önmagunknak.

Évindító meditáció
Ezen az alkalmon beindítjuk az új év enerigáit, minden teremtésünket megalapozzuk. Megnyitjuk magunkat a csodák befogadására, hogy minél ítéletmentesebben, minél nyitottabban tudjuk beengedni az életünkbe az Univerzum csodáit.

Belső vezetővel való meditáció
Ezen a meditáción találkozunk belső vezetőnkkel, megismerkedünk vele, megköszönjük a segítségét és kérjük is őt abban, hogy mutassa meg számunkra mindazt a csodát, amit mi még nem vettünk észre az életünkben. Vezessen bennünket és tiszta lényével gyógyítást kérünk a szívünkre, a szívügyeinkre.

 

Ha úgy érzed eljött az idő, hogy nekikezdj a meditációnak, akkor várlak szeretettel egyéni illetve csoportos vezetett meditációkon. Ha nem vagy még gyakorlott meditáló, akkor érdemes a vezetett meditációval kezdened, mely a mindennapi küzdelmek csatateréről egy számodra békés, nyugodt és pihentető helyszínre vezet, hiszen a stresszt nem kerülni kell, hanem kezelni és ebben a meditáció csodálatos lehetőséget ad mindenki számára. 

Csoportos vezetett meditációkról, oldásokra pedig vagy a honlapon (Események), vagy ebben a facebook csoportban kapsz információt:
https://www.facebook.com/groups/1484404755201317/

 

Várlak nagyon nagy szeretettel, csodás napot addig is, míg találkozunk! 

 © 2017-2024 EasyDesign®